top of page

Конференц-зала №1



Конференц-зала №1 площею 84м² є найбільшою у готелі та має можливість розмістити

до 80 осіб.

Ця  дизайнерські оформлена зала створена для проведення корпоративних заходів на найвищому рівні, адже оснащена усім необхідним сучасним конференц-обладнанням, натруальним освітленням, функцію «blackout», що  зробить перегляд матеріалів на проекційному екрані максимально комфортним, індивідуальною системою кондіціювання та безкоштовним доступом  до швидкісного Інтернету. 


Особливістю даної зали є мобільна стіна, яка об’єднує залу з зоною ресторану у єдине велике  приміщення, яке можна використовувати для проведення святкових заходів – банкетів, фуршетів, гала-вечерь, корпоративних свят, а також конференцій, семінарів, презентацій. При відкритій стіні зал комфортно може розмістить при розсадці "театр" або "фуршет" до 150 чоловік.


На  першому поверху готелю, поруч з конференц-залою та рецепцією знаходиться зала ресторації, яка чудово підійде для  організації банкетів або фуршетів після конференцій для Вас і Ваших партнерів.

За приготування смачних та вишуканих страв відповідає шеф-кухар італійського ресторану «Тратторія», використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта.


       Поруч з ресторацією  знаходиться внутрішній зелений дворик, де в теплу пору року гості можуть випити чашку ароматної кави, насолоджуючись тишею та спокоєм біля фонтану.


 Вартість зали на цілий день - 14000/28000 грн.


За детальною інформацією, а також з питань бронювання звертайтесь:

sales@manufactura-hotel.com

+38 (044) - 339-42-22

Кава-брейк
.pdf
Download PDF • 115KB

Ланч
.pdf
Download PDF • 102KB

Вечері
.pdf
Download PDF • 56KB





bottom of page