top of page

Фітнес-центр «Дельтаплан»



Гості готелю «Мануфактура»4* мають можливість відвідати фітнес-центр «Дельтаплан» , який знаходиться в сусідній будівлі ТЦ "МегаМаркет" (лише за 2 хвилини ходьби від самого готелю) зі спеціальною знижкою 50%!!!

До Ваших послуг прекрасно обладнана за останнім словом техніки тренажерна зала, зали для занять аеробікою і танцями, студію для занять йогою та пілатес, зал боксу та єдино-борств, дитяча ігрова кімната і дитячий клуб, банний комплекс, джакузі та дитячий басейн, персональний тренінг, салон краси та кабінети для масажу, фітнес-бар та інтернет-кафе.


Тут створені всі умови для оптимальних занять фітнесом та ефективних тренувань для найменших відвідувачів, адже на території працює дитячий клуб з басейном та ігрова кімната. За бажанням діти можуть пограти в міні-аквапарку, оснащеному іграшками-водоспадами, водяними гірками і гарматами.

Завдяки сучасному технічному оснащенню, унікальному дизайну та професійному наданню послуг в Клубі створена приємна, дружня, спортивна та творча атмосфера, спрямована на досягнення максимального успіху на шляху до здоров'я, спорту, краси і відпочинку.

Час роботи:


Пн-Пт: 08:00 - 22:00

Сб-Нд: 09:00 -20:00



bottom of page